...

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı

Nature Journals All veritabanı üniversitemiz erişimine açılmıştır.
25/01/2018

Değerli araştırmacılarımız;

Nature Journals All veritabanına TÜBİTAK ULAKBİM tarafından 2018-2019 yılları için abone olunarak üniversitemiz erişimine açılmıştır.

Erişim adresi: https://www.nature.com/
Söz konusu abonelik kapsaminda asagida yer alan iceriklere erisim saglanabilecektir.
Nature + Nature Methods + Nature Protocols (46 dergi): 2007 yilindan gunumuze erisim saglanacaktir. Abonelik yili ve bir onceki yila surekli erisim hakki olacaktir.
Palgrave Macmillan Journals (47 dergi)1997'den gunumuze erisim saglanacaktir. Abonelik yillarina surekli erisim hakki olacaktir. 
Academic Journals (40 dergi): 1997'den gunumuze erisim saglanacaktir. Abonelik yillarina surekli erisim hakki olacaktir. 
Tanıtıcı Bilgi:

Nature dergisi 1869 yılında yayınlanmış, multi-disipliner alanda en önde gelen, haftalık, uluslararası bilimsel bir dergidir ve ''Nature Journals All '' Dergi Koleksiyonu'nun merkezinde yer almaktadır. Nature Journals All Dergi Koleksiyonu klinik bilimler, fizik bilimleri ve yaşam bilimleri alanında, isminde ''Nature'' ibaresi geçen diğer yayınlar ile genişlemiş ve toplamda 46 dergiye ulaşmıştır. Nature Protocols ve Nature Methods yayınları da bu grupta yer almaktadır. Nature Journals Dünya'nın en yüksek etki faktörüne sahip dergi paketidir. Abonelik ile birlikte 2007 yılına kadar geriye dönük erişim sağlanır. Abonelik yapılan yıla ve bir önceki yıla arşiv haklarıyla beraber erişim verilir. Erişim Nature.Com web sitesi üzerindensağlanmaktadır. 

Saygılarımızla.

Kütüphane ve Dokümantasyon

Daire Başkanlığı

oatilgan@nevsehir.edu.tr


DUYURULAR