...

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı

28 Mart Salı günü, Saat 12.30'da "Türkiye Atıf Dizini" veritabanı hakkında sadece üniversitemize özel online kullanıcı eğitim toplantısı düzenlenecektir.
13/03/2023

Türkiye Atıf Dizini kullanıcı eğitim toplantısına katılımınızı bekleriz.

*

Tarih: 28 Mart Salı 2023 saat 12.30

https://us06web.zoom.us/meeting/register/tZwocOyrqTgiGtZu_tOxMjqTS7ryqoFQMCf4

*

*
Türkiye Atıf Dizini Türkiye’de Sağlık Bilimleri alanında yayımlanan 590+ Türk dergisinin birbirlerine atıf yapmalarını ve ulusal atıf sayımızı yüksek seviyelere taşınmasını sağlayan; tüm makalelere tam metin erişilebilen Ulusal Atif Tarama dizinidir.
 
 
 
 

Türkiye Atıf Dizini aracılığıyla tüm Türkiye Klinikleri dergilerine ve özel sayılarına erişim sağlayabilirsiniz.

Türkiye Atıf Dizini'ne kayıtlı tüm dergilerin makaleleri, sağlık bilimleri alanında (Tıp, Eczacılık, Diş Hekimliği, Veterinerlik, Hemşirelik, Fizyoterapi Rehabilitasyon, Psikoloji, Beden Eğitimi ve Spor Bilimleri ve Sağlık Bilimleri branşları) yayımlanan akademik-bilimsel makalelerdir.

 

Türkiye Atıf Dizini Dergi Listesi

Turkiye Atif Dizini Güncel İçerik

ÖNEMLİ NOT: www.atifdizini.com adresine girdikten sonra sayfanın sağ üst köşesinde yer alan “üye ol” sekmesinden her kullanicinin bir kereye mahsus ''yeni kullanici'' olarak kurumsal email adresi (edu.tr  adresleri ) ile kayit yapmanız gerekmektedir. Bu kayit islemi tamamlandiktan sonra, firma tarafından kullanıcıya onay maili gönderilmektedir. Onay maili gedikten sonra, kullanici adi ve sifre ile her zaman kurum ici/kurum disi erisim sağlayabilirsiniz.

*

Saygılarımızla.
 
--
Kütüphane ve Dokümantasyon
Daire Başkanlığı
kutuphane@nevsehir.edu.tr