...

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı

Turnitin'in "Yapay Zeka Tespit Aracı" (AI Writing Detection Tool) uygulaması İngilizce taramalar için kullanımına sunulmuştur.
25/04/2023

Bu özellik kurumlar için neden önemlidir?

Akademik dürüstlüğü korur: Turnitin'in yapay zeka algılama yeteneği, akademik bütünlüğü korumak ve öğrencilerin çıkarlarını korumak için düşük yanlış pozitif oranı sağlarken doğruluğu optimize eder

Öğrenci yazıları için uzman: Akademik yazıları anlama ve koruma konusundaki 20 yıllık deneyimimiz göz önüne alındığında, son teknoloji yapay zeka yazma teknolojimiz, yapay zeka yazılı içeriği, özellikle öğrenci yazıları için insanlar tarafından yazılmış içerikten ayırt etmede son derece yetkindir.

Eğitimciler ve eğitimciler için oluşturuldu: Çözümümüz, eğitimciler ve eğitimciler için tasarlanmıştır ve bir sonraki eylemlerini belirlemelerine yardımcı olmak için ihtiyaç duydukları bilgileri sağlar.

İş akışınıza entegre edilmiştir: Yapay zeka algılama yetenekleri, mevcut Benzerlik raporu iş akışımıza yerleştirilmiştir, bu da kullanıcılarınızın öğrenme yönetim sistemiyle entegre olduğu anlamına gelir. Böylece eğitmenler, çalışma şeklini değiştirmek zorunda kalmadan öğrenci kağıtlarını AI yazımı için kontrol edebilir.

Kullanım kılavuzu

*