...

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı

Akademik TV veritabanı 20.12.2023 tarihine kadar üniversitemiz deneme erişimine açılmıştır.
01/12/2023
Akademik TV veritabanı üniversitemiz deneme erişime açılmıştır. Hiçbir kullanıcı adı veya şifreye ihtiyaç duymadan kurumunuz internet ağından Akademik TV'ye 20.12.2023 tarihine kadar sınırsız erişebilirsiniz.
*
*
https://kutuphane.nevsehir.edu.tr/tr/deneme-veritabanlari

*

Akademik TV, video tabanlı yenilikçi bir eğitim platformudur. Akademisyenler ve araștırmacılar akademik düzeyde videoları izleyebilirler. Öğrenciler ise hem akademik eğitimleri içerisinde lisans düzeyi dersleri ile ilgili videolara, hem de onları iș hayatına hazırlayacak teknoloji temelli ürünlerin eğitim videolarına kolayca ulașabilirler. Akademik TV, video tavsiyesi, kișiye özel video tavsiye sistemi bașta olmak üzere ders serisini bitiren kullanıcıya online sınav ile dijital sertifika düzenleme gibi ek özellikler ile öğrencilerin bilgi birikimini arttırmayı amaçlar.

Akademik TV, eğitim vermek isteyen araștırmacılar ve akademisyenler için de platform olarak altyapı sunmakta ve kullanıcıların yükledikleri video eğitimlerini, eğitime ihtiyaç duyan kursiyerlerle bulușturmaktadır..

İçerisinde Eğitim ve Fen Bilimleri, Sağlık Bilimleri, Mühendislik, Hukuk, Filoloji ve Güzel Sanatlar, Mimarlık ve Tasarım, İstatistik, Sosyal ve Spor Bilimler, Akademik Yayıncılık ve Akademik Yazılımlar alanları mevcuttur.

*

Saygılarımızla.

*

Kütüphane ve Dokümantasyon

Daire Başkanlığı

kutuphane@nevsehir.edu.tr